رمان خوان

معرفی رمان های برتر به همراه تحلیل هر کدام

رمان خوان

معرفی رمان های برتر به همراه تحلیل هر کدام

عضو انجمن طراحان گرافیک: آثار گرافیگی امروز به معنای واقعی گرافیک نیستند


بجنورد- ایرنا- عضو انجمن طراحان گرافیک ایران با تاکید بر آموزش مبانی گرافیک در کشور گفت: آثار گرافیکی هم اکنون به معنای واقعی گرافیک نیستند و به همین دلیل این رشته نیازمند نگاه نو است.

به گزارش ایرنا؛ احسان مهدوی عصر جمعه در آیین ورک شاپ فرهنگ شهروندمدار در جمع طراحان گرافیک خراسان شمالی افزود: در دنیای امروز دیجیتال بر آثار گرافیک و مابقی رشته ها حاکم شده و آثار تولیدی به معنای واقعی گرافیک نیستند زیراکه با استفاده از کار سطحی نرم افزاری تولید شده اند و همین امر باعث شده این رشته آرام آرام در حال منقرض شدن باشد.

مطلب پیشنهادی : https://mohamadrezateimouri.com/little-prince-navel/

وی با بیان اینکه گرافیک امروز شکل تزئین عادی به خود گرفته، گفت: همان اتفاقی که در استفاده کودکان از گوشی های همراه رخ داده در شکل گرافیکی نیز باعث شده گرافیست های ما کمتر از رنگ و طراحی و مبانی استفاده کنند و خود را اسیر نرم افزار و دیجیتال کرده اند.
مهدوی با اشاره به اینکه گرافیک امروز به عنصر استبدادی تبدیل شده، افزود: در این ورک شاپ تلاش شده تا دوران گرافیست های خلاق و تکنیک های ترکیبی مختلف و پرکار دوباره زنده شوند.
وی یادآور شد: این ورک شاپ به سراغ کاغذ و مداد و دیگر لوازم سنتی و دستی گرافیکی رفته و سعی دارد صفات درست را به تصویر بکشد تا تصاویر ذهنی به فراموشی سپرده نشوند.
این طراح گرافیک خاطرنشان داد: گرافیک می تواند به ما تنهایی را گوشزد کند و باعث شادی شود و انسان را عاشق تر کند و حالا و صفات انسان ها را کشف کند.
وی گفت: در این ورک شاپ گرافیست ها با یک مداد و کاغذ و ذهن آزاد و رها می توانند به درجه ای مهم از خلاقیت دست یابند و چالشی در ذهن خود برای خلق آثار بهتر ایجاد کنند.
این عضو انجمن طراحان گرافیک ایران به تصویر کشیدن حالات ذهن را از برنامه های روز دوم این ورک شاپ ذکر کرد و اظهار داشت: طی این برنامه با استفاده از کلاژ و روزنامه و چسباندن و کپی کردن تلاش کردیم تا دست های خشک گرافیست ها را با کمک گرفتن از هم دوباره زنده کنیم.
وی از رایانه ها به عنوان ابزاری یاد کرد که فقط می تواند اندیشه ها و خلاقیت افراد را برای اجرای نهایی مرتب و آماده کند و اظهار داشت: در گرافیک هیچ چیز تمام نمی شود بلکه ادامه دار است و هر لحظه باید کامل تر شود زیرا که جریان بی پایانی است که باید سال های سال ادامه یابد تا به سرانجام برسد.
وی از امید داشتن به عنوان تنها راهکار زنده کردن گرافیک امروز یاد کرد و گفت: انجام این روند کار آسانی نیست چرا که در قالب یک جریان اجتماعی باید به آن کمک کرد تا گرافیست ها اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنند و متوجه خلاقیت های خود شوند.
مهدوی با اشاره به تاثیرگذاری عمیق جامعه در این روند، افزود: در شرایط فعلی اقتصادی کشور گرافیست های ما سرخورده شده اند و زندگی سختی دارند ولی باید کمک کنیم تا این قدرت و امید را پیدا کنند که در هر شرایطی رشته خود را با هیچ چیزی عوض نکنند.
وی با تاکید بر دادن انگیزه به گرافیست های خلاق، اظهار داشت: این هنرمندان باید به ارزش کار خود پی ببرند.
این استاد دانشگاه از سفارش دهنده ها به عنوان دیگر مشکلات موجود یاد کرد و گفت: سفارش دهنده ها باید فرهیخته تر شوند و بدانند آنها تصمیم گیرنده نیستند و باید کارها را به طراحان واقعی بسپارند.
وی افزود: سفارش دهنده ها به جای گرافیست تصمیم می گیرند و طرح را به دلخواه خود ارائه می دهند که همین امر باعث سرخوردگی گرافیست ها می شود و بنابراین باید این افراد آگاه شوند.
این ورک شاپ به مدت سه روز با حضور جمع زیادی از طراحان گرافیک استان در محل حوزه هنری خراسان شمالی برگزار شد.

جشنی برای ۱۲۰ هزارتایی‌شدن کتاب «سفیر»/ خاطرات واقعی یک دانشجو


جشن ۱۲۰ هزارتایی شدن کتاب «خاطرات سفیر»، نوشته نیلوفر شادمهری، با حضور نویسنده در نمایشگاه کتاب برگزار شد.

جشنی برای ۱۲۰ هزارتایی‌شدن کتاب «سفیر»/ خاطرات واقعی یک دانشجو

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، جشن ۱۲۰ هزارتایی شدن کتاب «خاطرات سفیر»، نوشته نیلوفر شادمهری، با حضور نویسنده و عبدالحمید قره‌داغی، مدیرعامل انتشارات سوره مهر و جمعی از علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی، در غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی واقع در سی‌و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار شد.

در ابتدای این نشست شادمهری، نویسنده کتاب عنوان کرد: این کتاب بخشی از خاطرات اجتماعی بنده در سال اول دوره تحصیل دکتری در فرانسه است؛ البته صرفاً بخشی از خاطراتم را در این کتاب جای داده‌ام.

مطلب پیشنهادی : هدف گذاری چیست محمدرضا تیموری

وی افزود: کتابی که الان می‌بینید، در واقع بدون هیچ‌گونه دخل و تصرف و حذفیاتی است. گرچه کتاب را سه بار نوشتم؛ به طوری که بار اول کاملاً ادبی بود. بار دیگر آن را عامیانه نوشتم؛ اما نسخه فعلی حالت بینابینی است.

• خاطرات و دیالوگ‌های «خاطرت سفیر» صد درصد واقعی است

شادمهری با این حال افزود: قرار نیست که دیگر تغییری در کتاب داشته باشم؛ مگر اینکه بخواهم بخشی دیگر را اضافه کنم و نه حذف؛ هرچند منطقی‌تر این است که خاطرات چاپ نشده، لااقل برای جلد دیگری از همین کتاب بماند.

این نویسنده همچنین در این باره تاکید کرد: خیلی از مواردی که به عنوان نقد منفی بر «خاطرات سفیر» گفته یا نوشته‌اند، گاه همان را به عنوان نقد مثبت بر این کتاب وارد می‌کنند؛ خصوصاً اینکه معتقدند به خاطر نوع نثر کتاب می‌توان آن را حتی در چهار ساعت هم خواند.

شادمهری با بیان اینکه نقدهای بر این کتاب سلیقه‌ای است، گفت: نثر این کتاب نرمال است؛ وگرنه بنده روی انواع نثرها تسلط دارم. جلدهای بعدی این کتاب را با همین نثر فعلی خواهم نوشت. من سعی کرده‌ام خاطرات کتابم را دراماتیزه کنم تا برای مخاطب جذاب باشد؛ وگرنه اتفاقات، خاطرات و دیالوگ‌های «خاطرت سفیر» صد درصد واقعی است.

وی درباره احتمال نگارش و انتشار نسخه‌های جدیدی از کتاب «خاطرات سفیر» اعلام کرد؛ من مجموعه‌ای دست‌نوشته دارم که به شکل روزنگاشت است؛ همین الان هم این کار را انجام می‌دهم؛ چرا که شاید چندین سال بعد بخواهم همین نوشته‌ها را چاپ کنم. برای «خاطرات سفیر ۲» هم نیاز به نوشتن ندارم و تنها باید اینها را تحویل دهم.

• برای چا‌پ «خاطرات سفیر ۲» آمادگی داریم

در ادامه این نشست نیز عبدالحمید قره‌داغی، مدیرعامل انتشارات سوره مهر، درباره روند چاپ «خاطرات سفیر» و احتمال عرضه نسخه جدیدی از آن نیز گفت: جای خوشحالی دارد که این کتاب بعد از دو سال به تیراژ ۱۲۰هزارنسخه‌ای رسیده است و برای چا‌پ نسخه‌های دیگر کتاب نیز این آمادگی وجود دارد.

وی افزود: زمانی که «خاطرات سفیر» برای چاپ به دفترهای کارشناسی حوزه هنری رفت، ابتدا به خاطر اختلاف نظر در نثر کتاب باعث شد تا حتی خود نویسنده نیز متن را در چند نسخه فراهم کند.

مدیرعامل انتشارات سوره مهر ادامه داد: همین اختلاف سلیقه میان کارشناسان باعث شد که دو سه سالی کتاب در کش و قوس چاپ بماند، تا اینکه در سال ۹۶ در تیراژ بسیار محدود عرضه شد؛ اما باورکردنی نبود که چنین استقبالی را به خود ببیند. سال گذشته نیز پرتیراژترین کتاب در نشر سوره مهر بود و با بیش از ۳۰ چاپ رکوردی نیز برای چاپ کشور محسوب می‌شود.

قره‌داغی در مورد چاپ «خاطرات سفیر ۲» اعلام کرد: تا زمانی که مخاطب با محتوای کتاب ارتباط برقرار می‌کند، چاپ «خاطرات سفیر» می‌تواند ادامه یابد که البته برنامه‌ریزی بهتری می‌طلبد؛ ولی ما آمادگی لازم را داریم.
انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری فارس